Mar 2009

Kiruccantunk Szentendrére

03281
Kihasználva a hirtelen ránk szakadt nagy szabad időt és a kicsit borús, de mégis ideálisan kellemes tavaszi időt, s kiugrottunk Szentendrére!

A történet folytatása...

Elkészült a Fuvolaszó

A cikkek, az interjúk, a hozzájuk tartozó fotókkal, a kotta- és lemezajánlatok, a nyári kurzus- és koncertmeghívók, az évfordulók megjelölése, a műelemzés, minden a helyére került.

A történet folytatása...

Köszönet Etelkának!

A miskolci főiskolán ma rendezték meg, az ún. zenekari versenyt. Amelynek az a küldetése, hogy három győztes, egy későbbi gála koncerten szimfonikus zenekari kísérettel játszhat.

A történet folytatása...

Koncert, március 15.

Eszter
Nemsokára indulok a Bartók Zeneházba a mai koncert főpróbájára. A meghirdetettekkel ellentétben ma Cecília Loyd betegség miatt nem lép fel. A történet folytatása...

Pahud

Pahud4
Pahud koncertje magával ragadó volt. Ez a 39 éves fiatalember, valamit nagyon tud. Egyszerűen elvarázsolta a közönséget.

A történet folytatása...

Egy fantasztikus nap története

Pahud3
Reggel, amikor ma felébredtem, tudtam nem egy átlagos nap lesz. Az, hogy a világhírű, és igazán sármos Emmanuel Pahud Budapesten ad koncertet, s hogy interjút is készítek vele, már önmagában izgatott várakozással töltött el, de hogy még egy ennél is nagyobb öröm fog érni, akkor még nem sejtettem.A történet folytatása...